Publikohet momenti kur Haxhi Thaçi përcillte live gjykimin e djalit të tij në Speciale

LAJME

Babai i ish-presidentit Hashim Thaçi e ka përcjellur djalin e tij në paraqitjen live nga Haga.

Në fotografi shihet babai i Hashim Thaçit teksa është i ulur para televizorit dhe përcjellë seancën e parë ndaj të birit.

Hashim Thaçi akuzohet nga Dhomat e Specializuara për krime ndaj njerëzimit dhe krime lufte.

Krime për të cilat ai u deklarua i pafajshëm.

Gjeni më poshtë fotografinë: