Propozohet mbyllja e vendit në vikend

LAJME

Në takimin e mbajtur dje të Institutit të Shëndetit Publik dhe Komitetit për Koordinimin dhe Vlerësimin e Situatës Emergjente me Covid-19 janë propozuar disa masa të reja, ndër to edhe mbyllja e pjesshme vendit  në vikend.


Në propozim vendimin e siguruar nga Gazeta Online “Reporteri.net”, parashihet që të gjitha subjekteve afariste dhe bizneseve, qendrave tregtare e rekreative, supermarketeve dhe subjekteve që ofrojnë shërbimet e gastronomisë t’u ndalohet veprimtaria nga ora 20:00 e ditës së sotme, e deri të hënën në ora 05:00.