‘Zëri i Popullit’ mbledh shumë pak qytetarë që kundërshtojnë masat anti-COVID

Ka filluar në ora 11:00 protesta e qytetarëve kundër masave të reja anti-COVID të vendosura nga Qeveria e Republikës së Kosovës. Protesta po mbahet në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, pikërisht para ndërtesës së Qeverisë, por ‘Protesta Gjithpopullore’ ka arritur të mbledh vetëm një numër të vogël të qytetarëve. Ndryshe, Qeveria e Kosovës ka miratuar të […]

Continue Reading

Qeveria ndryshon programin legjislativ për vitin 2020, tërhiqen disa projektligje

Qeveria e Kosovës ka shqyrtuar ndryshim-plotësimin e programit legjislativ të vitit 2020. Në mbledhjen e Qeverisë zëvendëskryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj, ka thënë se nga programi legjislativ i vitit 2020 të hiqet projektligji për ATK-në për tatim dhe ai për tatimin mbi vlerë e shtuar dhe të barten në vitin 2021. “Sipas propozimit të Zyrës […]

Continue Reading

PDK: Qeveria Hoti të shkojë në shtëpi, ka dështuar në menaxhimin e pandemisë

Partia Demokratike e Kosovës ka thënë se Qeveria Hoti ka dështuar në menaxhimin e pandemisë. Sipas tyre, kjo Qeveri duhet të shkojë në “shtëpi”. Përmes një konference për media, deputeti i kësaj partie, Kujtim Gashi, deklaroi se në Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, kanë mashtruar qytetarët në zgjedhjet e fundit me parulla boshe. […]

Continue Reading

Qeveria nuk e përkrah projektligjin për të drejtat e dëshmorëve, invalidëve e veteranëve të UÇK-së

Qeveria e Kosovës nuk e përkrah miratimin e Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve e pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, viktimave civile dhe familjeve te tyre. Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj një propozim të tillë e ka arsyetuar me gjendjen aktuale në vend shkaku i pandemisë […]

Continue Reading