Latifi për masat e reja: Kur ekonomia e Kosovës të bjerë për toke, ku do të fusë kokën Hoti?

LAJME

 

Filozofi Blerim Latifi ka folur për paralajmërimet për masat e reja antiCovid, duke thënë se kjo do ta shkatërronte ekonominë e Kosovës.


Latifi e sheh këtë paralajmërim si të dëmshëm nga ana e Kryeministri Avdullah Hotit, dhe Ministrit të Shëndetësisë Armend Zemaj.

Reagimi i Blerim Latifit vjen në ditën kur Qeveria do të lajmërojë për masat e reja që pritet t’i marr, të cilat do të bëhen të ditura në orën 12:00.