IKSHPK: Qëndroni në shtëpi!

LAJME

Instituti Kombëta i Shëndetsisë Publike të Kosovës ka bërë thirrje që të qëndroni në shtëpi sepse ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike.

Ata kanë rekomanduar se personat e ndejshëm dhe me sëmundje kronike nuk duhet të dalin jashtë.

Qëndroni në shtëpi!

Ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike!