Donald Trump kthehet në Shtëpinë e Bardhë

LAJME

Presidenti Donald Trump është kthyer në Shtëpinë e Bardhë, rreth orës 3:13 [kohë lokale], pasi e kishte kaluar mëngjesin në kursin e golfit në Virginia.

Trump i përshëndeti gazetarët derisa po futej brenda Shtëpisë së Bardhë, shkruan CNN.

Donald Trump ishte në kurs të golfit derisa CNN dhe mediat e tjera publikuan projeksionet që ai ka humbur dhe do të jetë presidenti i 46-të i SHBA-së.