Deputeti i PDK-së pyet se a po i dëgjon kush kritikat e Amerikës për Specialen

LAJME

Deputeti i PDK’së, Memli Krasniqi, përmes një cicërime në Twitter ka komentuar lidhur me kritikat e Amerikës për Gjykatën Speciale.


Komiteti për Punë të Jashtme i Dhomës së Përfaqësuesve në Shtetet e Bashkuara e konsideruan të drejtë deklaratën e Daniel Serwer se Gjykata Speciale ka juridiksion për hetimin e autorëve serbë të krimeve të luftës nga viti 1998-2000, por se një juridiksion të tillë s’po e zbaton dhe po ndjek vetëm shqiptarët.

“Gjykata Speciale ka juridiksion mbi autorët serbë të krimeve të luftës nga viti 1998-2000, por nuk e ka ushtruar atë juridiksion përkundër faktit se shumica e krimeve janë kryer nga forcat serbe”, ka thënë Serwer.

E lidhur me këtë çështje, Krasniqi i PDK’së ka pyetur se a po dëgjon ndokush këtë thirrje.

“Por, a po e dëgjon kush”, ka pyetur Krasniqi në ‘retweetin’ e tij mbi cicërimën e Komitetit për Punë të Jashtme i Dhomës së Përfaqësuesve në Shtetet e Bashkuar.